Stookolie prijzen

Datum:

  Minder dan 2000 liters Meer dan 2000 liters
50s stookolie    
Extra stookolie    

Hoe wordt de maximumprijs bepaald?

Het betreft de officiële en maximale prijs waarvoor men stookolie mag verkopen in België. De officiële prijs van stookolie wordt vastgelegd op federaal niveau volgens de bepalingen van de programmaovereenkomst die werd gesloten tussen de regering en de Belgische Petroleumfederatie om de consument te beschermen tegen plotse prijsschommelingen. Deze bepaalt dus een maximumprijs waarvoor de leverancier de brandstof mag verkopen. De leverancier mag zijn stookolie niet voor een hogere prijs verkopen, maar mag u natuurlijk altijd een betere prijs berekenen. Hoe krijgt u nu de beste prijzen te pakken?

Geniet van een interessante prijs dankzij onze aanbiedingen

We hebben partnerschappen ontwikkeld met tal van leveranciers in België. Dankzij deze partnerschappen kunnen wij lagere prijzen hanteren dan de marktprijzen. Moet u de tank bijvullen? Bestel dan meteen online uw stookolie Vraag hier uw offerte om uw tank te vullen.

Ontvang onze aanbiedingen naargelang de inhoud van uw tank

Naast deze aanbiedingen kunt u ook aanbiedingen krijgen op verschillende momenten tijdens uw mazoutverbruik. Onze verbonden meter en de bijbehorende app tonen u het resterende niveau in uw tank. U blijft zo steevast op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen.