EEN VRAAG OVER DE OPSTELLING VAN DE FULLUP MAZOUTMETER?

Is mijn stookolietank compatibel met het FullUP-systeem?

 

De meter is zo ontworpen dat hij met de meeste stookolietanks compatibel is. De sonde moet dicht aan de rand van de tank vastgeschroefd worden. Meerdere peilstokafsluitingen worden met de oliepeilstok meegeleverd: 2″, 1″ 1/2 en 1″ 1/4.

De peilstok is niet geschikt voor ondergrondse stookolietanks zonder directe toegang ertoe en die niet beschikken over een specifieke plaats om de oliepeilstok vast te schroeven. Ga voor meer informatie naar “Is mijn ondergrondse tank compatibel”.

Installation jauge cuve rectangulaire Installation jauge

Heb ik professionele hulp nodig bij het installeren van de stookoliepeilstok?

 

Wanneer uw tank over een plek beschikt om de oliepeilstok vast te schroeven, hoeft er geen loodgieter, verwarmingsmonteur of elektricien aan te pas te komen om de oliepeilstok te installeren.

Aarzel echter niet, wanneer laswerk nodig is om uw tank aan te passen, om contact met ons op te nemen zodat wij u met één van onze partners in contact kunnen brengen.

Kan ik mijn verbruik in de gaten houden?

 

Ja, met FullUp kunt u via de app uw wekelijkse verbruik in de gaten houden

consommation de la chaudière

Hoe moet ik de oliepeilstok afstellen op mijn tank?

 

Wanneer u de app installeert, dient u de specifieke afmetingen van uw tank in te voeren. Gebruikers van ondergrondse tanken verwijzen we naar ” Hoe installeer ik Fullup op mijn ondergrondse tank als ik de afmetingen niet ken”.

Geeft de oliepeilstok een waarschuwing af wanneer het brandstofpeil in mijn tank te laag is?

 

Ja, zodra het brandstofpeil onder de door u vooraf vastgestelde drempel komt, ontvangt u notificaties via de mobiele app.

Komt mijn mazoutleverancier automatisch leveren wanner het oliepeil in mijn tank laag is?

 

Wij werken al samen met enkele mazoutleveranciers die automatisch aan klanten leveren die ons systeem gebruiken. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Is mijn ondergrondse tank compatibel?

 
  • Controleer of op de tank een plek is waaraan u de sonde kunt vastschroeven. De oliepeilstok schroeft u dicht aan de rand van de tank vast, plaats het niet op een buis om mogelijk foutieve metingen te voorkomen. Zie onderstaande foto’s met situaties waarin installatie mogelijk is.

  • De modemontvanger moet in huis op een hoger gelegen plek dan de tank worden geplaatst met de antenne naar de tank toe gericht. Het bereik zonder obstakels tussen oliepeilstok en ontvanger is 150m. Afhankelijk van het aantal obstakels en de isolatie van het huis kan dit bereik variëren.

Hoe installeer ik Fullup op mijn ondergrondse tank als ik de afmetingen niet ken?

 

Dat is heel eenvoudig! Alle ondergrondse tanks zijn cilindrisch gebouwd om beter tegen krachten bestand te zijn.

Het enige wat u hoeft te doen is:

1. Een meetstaaf tot de bodem van de tank laten zakken om de diameter te berekenen

2. Het volume en de diameter in de app invoeren!

Indien u het exacte volume niet weet, dan is kalibreren bij de volgende vulbeurt mogelijk!